بادام زمینی آستانه
امتیاز 0 از 5
برنج جواهری
امتیاز 0 از 5
برنج دودی ایرانی
امتیاز 0 از 5
برای تهیه برنج دودی به روش سنتی و خانگی، مراحل زیر را میتوانید دنبال کنید:
انتخاب برنج: ابتدا برنج مناسب را انتخاب کنید. معمولاً از برنجهای معطر و با کیفیت ایرانی مانند طارم یا هاشمی استفاده میشود.
خیساندن برنج: برنج را به مدت چند ساعت (مثلاً ۳-۴ ساعت) در آب خیس کنید تا نرم شود.
آمادهسازی دود: برای تولید دود، معمولاً از چوبهای معطر و غیرسمی مانند چوب درختان میوه (مانند سیب یا گلابی) یا چوب بلوط استفاده میشود.
روغن زیتون بکر
امتیاز 0 از 5
روغن زیتون فرابکر
امتیاز 0 از 5
کربن هسته زیتون
امتیاز 0 از 5
هسته زیتون
امتیاز 0 از 5