بادام زمینی آستانه
برنج جواهری
برنج دودی ایرانی
برای تهیه برنج دودی به روش سنتی و خانگی، مراحل زیر را میتوانید دنبال کنید:
انتخاب برنج: ابتدا برنج مناسب را انتخاب کنید. معمولاً از برنجهای معطر و با کیفیت ایرانی مانند طارم یا هاشمی استفاده میشود.
خیساندن برنج: برنج را به مدت چند ساعت (مثلاً ۳-۴ ساعت) در آب خیس کنید تا نرم شود.
آمادهسازی دود: برای تولید دود، معمولاً از چوبهای معطر و غیرسمی مانند چوب درختان میوه (مانند سیب یا گلابی) یا چوب بلوط استفاده میشود.
روغن زیتون بکر
روغن زیتون فرابکر
کربن هسته زیتون
- کربن هسته زیتون
- کربن هسته زیتون جهت دستگاه تصفیه آب
- کربن هسته زیتون جهت ضد عفونی
- روغن هسته زیتون (مصارف آرایشگاهی)
- هسته زیتون برای خوراک دام و طیور
- کنجاله هسته زیتون
- تولید زغال طبیعی (ذغال قلیان - ذغال کبابی)
هسته زیتون
در این آیه، خداوند به دو چیز طبیعی یعنی تین (انجیر) و زیتون سوگند یاد میکند. سوگند در قرآن معمولاً برای نشان دادن عظمت یا ارزش معنوی و مادی چیزی است. با توجه به اهمیت خواص زیتون و کاربردهای آن در صنایع مختلف از جمله: صنعت بهداشتی و آرایشی و غذایی همچنین تولید سوخت ارگانیک از این محصول با ارزش می توان اهمیت و ویژگی خاص این محصول را بیشتر مورد بررسی قرار داد. خواص دارویی و طبی هسته زیتون در بسیاری از کشورها مورد توجه قرار گرفته است.